dimecres, 24 de novembre del 2010

1000 visites




Quina alegria en entrar al bloc un matí nuvolat i veure aquesta imatge. M'ha il·luminat el dia. Vull transmetre-vos la meua satisfacció de veure com nodriu aquest bloc cada dia i el feu créixer com mai havia pensat. Pose tot el meu empeny en construir històries que siguen del vostre gust, i si teniu cap suggerència, serà sempre benvinguda. Hem rist i hem plorat. El dia a dia a través dels meus ulls, els ulls d'una gata. Una forma diferent de veure la vida.
Sols tinc dos paraules per eixes més de 1000 visites: GRÀCIES, Miiiiiiiiaaaaauuuuuu!

3 comentaris:

  1. MOLTES FELICITATS !!!!!! tinc molt de gust en seguir-te, en coneixer la vida des d'un altre punt de vista..... des de les altures, on tu ens mires. No hi ha animal més "digne" que un gat, sempre amb el seu temple i seguretat al caminar.... i al mateix temps, més senzill i simple...... hipnotitzador, diria, amb el seu saber estar tan quiet i sossegat. Anti-estressant...... un ésser primitiu que ens envolta de la calma que desprèn en els moments de descans.... un deliri per als amants dels gats! Segueix així, acompanyant-nos. Maaaoooooo !

    ResponElimina
  2. ENHORABONA PER LES MIL 1000 VISITES!!!.
    Apleguem a un punt clau. L'afluència de visites traduix la nostra intenció de sentir-nos immmersos en el més fons del teu mon, ple de sentiments, mecessitats que som per fer-lo també un poc nostre, fugint de la dura realitat que ens envolta. És clar, Peus de Drap, que la teua raça domina de manera innata l'habilitat d'allunyar en nosaltres la mala energia que impregna quotidianament les nostre neurones. Segueis així, acaronant-nos continuament amb eixe drap tan suau de les teues potes.

    ResponElimina
  3. Hola, Peus de Drap. Has Vist el partit del Barça-Madrizzzzzzz??????. Acaben de fer el 5è. gol. Ja quedat poc partit. Espere que acabe així.

    Sincerament....una bogeria més de la raça humana.

    Amb la crisi al llom i tothom boig per veure rodar la pilota...

    Tot açò em recorda a les històries del Imperi Romà: Torbem al poble mentre manipulem la seua vida cap a la misèria!!!

    Nefasts polítics que ens esteu furtant els nostres millors anys, "que mai no trobeu repòs en cap dels vostres dies i que en la mort us persegueixen les nostres memòries!!!!!!!!!"

    ResponElimina