dijous, 23 de desembre del 2010

Bon Nadal.

Al segon replanell de casa, escales amunt. Allí es troba ell. Punt d’atenció de mirades, somriures… Les seves llums em deixen… com dir-ho? Hipnotitzada. I el reflex de les mateixes sobre les esferes colgants, provoquen en la paret una pluja de minúscules il·luminacions.

Ja sent l’olor a Nadal. Ja està ací. I des d’ací, sota l’arbre que recul tots els 24 de desembre a una família, unes rialles i uns regals, em vull acomiadar de tots

i cadascun de vosaltres. Ara venen unes dates on segur què em trobaré intentant assaltar alguna molleta de polvoró per sota la taula, de viatge de teulada en teulada intentant descobrir com totes les famílies, per alguna raó, ara estan més unides que mai. Jo també he de compartit aquests dies amb la meua. Com tu, Mucipa, com tu PAG, com tu Desculat, com tu Juanvi, com tu Noe… Com tots.


Ha sigut un plaer poder compartir amb vosaltres aquesta experiència, que no hagués pogut ser possible sense l’ajuda de la meva germana Cristina. A ella li he d’agraïr eixes nits en les que fa tant de fred que no puc evitar esmunyir-me entre les seues mantes, moments en què sempre m’ha estés la mà per ajudar-me, els dies en què, mirant-me als ulls, em diu quant m’estima i em fa un bes al cap.

Que en aquest Nadal recordeu la ternura del passat, valoreu el present i tingueu esperança en el futur. Desitje de tot cor, que passeu uns feliços Nadals junt amb aquelles persones que més estimeu.”

Com no m’agraden els acomiadaments, açò no és un adéu, açò és un “fins la pròxima”.




6 comentaris:

  1. Fins sempre Peus de Drap! Ha sigut un plaer seguir-te en esta caminar. T'estime.
    Bones Festes a tots!

    ResponElimina
  2. PAG i Desculat: Potser algún dia torne per ací. Ens vejem per les teulades!

    Mery: Quando quieras, te estoy esperando en Gata!

    ResponElimina
  3. Peus de drap, porte tot el dia pensant en entrar al teu blog per vore la sorpresa d´aquesta nit, i ha sigut realment sorprenent trobar el meu nom entre les persones amb qui comparteixes aquestos dies especials.

    Gràcies de tot cor i espere que hages tastat moltes molletes de polvoró durant aquesta nit.

    Un abraç fortíssim!!

    ResponElimina
  4. Bon Nadal a tots i a totes! Especialment a tu Peus de Drap!! Espere que tornes per contar-nos més batalletes de les teues. Un beset!

    ResponElimina